Hogyan válasszam ki a megfelelő szakembert?

Lehet, hogy nem könnyű a választás, de mi mindent megteszünk, hogy segítsünk.

Olvasd el a szakember profilját és nézd meg videóját

A pszichológusok különböző módon dolgoznak, és mindegyik más személyiség, éppúgy mint a kliensek. Vess egy pillantást a szakember profiljára, nézd meg, hogy közelíti meg a klienseit és hogyan ül le velük dolgozni. A Hedepy nagy előnye, hogy a foglalkozás előtt meg lehet nézni a szakember bemutatkozóját, ami sok ötletet adhat arra, mi is következik majd a későbbiekben.

Ha a szakember szimpatikus, csak foglalj időpontot az első foglalkozásra. Nincs vesztenivalód, ha az ülés nem felel meg az igényeidnek, visszatérítjük az ülés árát.

V2_Hedepy_kolaze2

Figyelj az általános megérzéseidre

Szakértői tanulmányok egyetértenek abban, hogy a kliens és a szakember kapcsolata sokkal inkább fontos előfeltétele a terápia sikerének, mint egy konkrét irány vagy egyéb tényezők. Összpontosíts arra, hogyan érzed magad a szakember jelenlétében, hallgat-e rád, és megbízhatsz-e benne.

A kapcsolat azonban idővel alakul ki, ha nem érzed rosszul magad, és úgy érzed, hogy az első alkalom adott neked valamit, akkor érdemes lehet folytatni. A szakembernek is rá kell hangolódnia a kliensre, meg kell ismernie, és ennek megfelelően kell dolgoznia. Több ülést is felhasználhatsz közösen az előrehaladás és az eredmények értékelésére, és ezek alapján dönthetsz.

Jaké jsou příznaky deprese