ADHD

Az alábbi kérdőív kiindulópontként szolgálhat a felnőttek ADHD tüneteinek felismeréséhez. Nem célja azonban, hogy helyettesítse a képzett egészségügyi szakemberrel való konzultációt. Pontos diagnózist csak klinikai vizsgálattal lehet felállítani.

A kérdőív eredményeitől függetlenül, ha aggályai vannak a felnőttek ADHD diagnózisával és kezelésével kapcsolatban, kérjük, beszélje meg aggodalmait orvosával.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tesztet dolgozott ki a figyelemhiányos hiperaktivitási zavar avagy az ADHD diagnosztizálására.

Egyszerűen válaszolj hat kérdésre, hogy választ kapj, amelyet megbeszélhetsz pszichológusoddal vagy terapeutáddal a következő lépés eldöntése érdekében.

Töltsd ki az ADHD tesztet

Véletlenül annyi dolgot csinálsz egyszerre, hogy semmit sem tudsz befejezni? Néha elfelejted a találkozóidat, és gyakran azt tapasztalod, hogy ahelyett, hogy egy kollégát hallgatnál, háttérzenét hallasz, ami egy pillanat alatt visszavisz a vakációba?

Az önismeret nem feltétlenül jelenti azt, hogy ADHD-ben szenved. Ha azonban a fenti helyzetek nemkívánatos részei a mindennapjaidnak, tudd, hogy sokféleképpen veheted át az irányítást nyugtalan elméd felett.

ADHD az Attention Deficit Hyperactivity Disorder rövidítése. Ez egy idegrendszeri fejlődési szindróma, amelyet az agy azon részeinek zavara okoz, amelyek felelősek a figyelem fenntartásáért vagy összpontosításáért, a tervezésért, a várakozásért és az önkontrollért.


Teszteld magad
Előkészítettünk egy sor standardizált tesztet különböző témákban.
A tesztek eredményei csak indikátorok, és a legjobb, ha a kitöltés után konzultálsz egy szakértővel.
A tesztek segítenek abban, hogy jobban megértsd a mentális egészséged.
Teszteld magad
Mennyi ideig tart a felnőtt ADHD teszt kitöltése?
Az ADHD teszt mindössze 6 kérdést tartalmaz. A teljes teszt általában 1-2 percet vesz igénybe.
Mennyibe kerül a teszt?
Minden önkitöltős tesztünk teljesen ingyenes.
Hogyan kell kitölteni a tesztet?
Töltsd ki a tesztet úgy, hogy megjelölöd azokat a lehetőségeket, amelyek a legjobban jellemzik a helyzeted az elmúlt 6 hónapban.
Mennyire megbízható az ADHD teszt?

A következő kérdőív segít felismerni az ADHD jeleit felnőtteknél, de nem helyettesíti a terapeutával vagy orvossal való kapcsolatfelvételt. A kérdőív megállapításaitól függetlenül konzultálj terapeutáddal vagy orvosoddal.

A tesztet az Egészségügyi Világszervezet (WHO) készítette.

Ahhoz, hogy a konzultáció és a terápia működjön, segítünk megtalálni a legjobb szakembert
Egy rövid teszt segítségével 5 perc alatt segíthetünk találni valakit, aki meghallgat téged.
Gondosan választjuk ki szakembereinket
Gondosan választjuk ki szakembereinket
Mielőtt a szakemberek csatlakoznának közösségünkhöz, hosszú kiválasztási folyamaton mennek keresztül, ellenőrizzük az képzéseiket és végzettségeiket
Segítünk megtalálni a legjobb szakembert
Segítünk megtalálni a legjobb szakembert
Egy rövid teszt segítségével megmutatjuk a három számodra legmegfelelőbb szakembert akiket az igényeidnek megfelelően választunk ki.
A konzultációt és a terápiát videóleckékkel egészítjük ki
A konzultációt és a terápiát videóleckékkel egészítjük ki
Az előfizetők számára 60 online mentálhigiénés videoleckét kínálunk, amelyeket bármikor megnézhetsz
Teszt indítása
Hedepy
Feliratkozás a Hedepy hírlevelére
Tippek, kedvezmények, hírek
Feliratkozással elfogadod a [Személyes adatkezelési elveinket] (https://hedepy.hu/a-szemelyes-adatok-kezelesenek-elvei/)
Footer

VisaMastercardGoogle PayApple PayPayPalKlarna