Domluvte si sezení již na zítra

Psychoterapeuti zaměřující se na párovou terapii online

A párterápia minden olyan párnak szól, akik dolgozni szeretnének kapcsolatukon

Gyakori, hogy egy párkapcsolatban idővel józanabb, de talán mélyebb szeretettel szerelmeskednek mások iránt. A közös élet során kezdenek jönni aggodalmak, nézeteltérések, hétköznapiságok… Néha zavar bennünket a kölcsönös kommunikáció, esetleg kiteljesedetlennek érezzük magunkat egy kapcsolatban. A konfliktusok nézeteltéréseket okozhatnak a gyermeknevelés, a nagycsaláddal való együttélés és a szexuális élettel való elégedettség tekintetében. A párterápia segíthet, csak az a feltétel, hogy mindkét partner hajlandó legyen dolgozni a kapcsolatán, és megossza érzéseit.

Mi van akkor, ha a partnered még nem áll készen, vagy egyszerűen nem akar még dolgozni a kapcsolaton?

Logikus, hogy két embernek kell megoldania a problémát. De előfordulhat, hogy a másik személy úgy érzi, hogy a párterápia nem a megfelelő megoldás, vagy nem érez annyi problémát. Nincs egyszerű tanács arra vonatkozóan, hogy miként vegyen rá egy másikat a kezelésre, és az esetleges nyomás is könnyen provokálhat további konfliktusokat.

Ha azonban az egyik partnerben megvan az akarat, hogy leküzdje a problémákat és megmentse a kapcsolatot, nincs veszve semmi. Hasznos lehet egyéni terápia megkezdése, és egy páros foglalkozásokkal is foglalkozó szakértővel való foglalkozás egyeztetése. Hiszen, ahogy mondani szokás, mindig jó önmagával kezdeni. Például az Ön tapasztalata és terápiás tapasztalata segít meggyőzni partnerét arról, hogy a párterápia ésszerű az Ön kapcsolatában.

A Hedepy minőségi garanciát vállal


  • Kizárólag szakmai felkészültséggel rendelkező, a szakmai szervezetek kritériumainak megfelelő terapeutákkal dolgozunk Tovbbi információ

  • Ha nem elégedett, visszatérítjük a pénzét

  • A párterápia ára 1390 CZK. Az ülés 90 percig tart.  Nézze meg, hogyan működik a Hedepy!

  • Nem kell telepíteni semmit, bármilyen böngészőből, de akár telefonon is csatlakozhatunk online. További információk

Bárhol, bármikor

A kutatások azt mutatják, hogy az online pszichoterápia ugyanolyan hatékony, mint a személyes foglalkozások

Tanulmányok szerint az online pszichoterápia ugyanolyan hatékony, mint a személyes pszichoterápia.1Az online konzultációt a kliensek is praktikusnak tartják.2
  (Barak, Hen, Boniel-Nissim, & Shapira, 2008)
(Andrews et al., 2018)
A hívás biztonságos platformon zajlik Bővebben a biztonságról
Nem kell semmit telepíteni, a böngészőből mindent kezelhet.
Vegyen részt a konzultáción bárhonnan, ahonnan Önnek megfelelő!