Foglalj időpontot holnapra

Pszichoterapeuták az online párterápiára összpontosítva

A párterápia minden olyan párnak szól, akik dolgozni szeretnének kapcsolatukon

Gyakori, hogy egy párkapcsolatban idővel józanabb, de talán mélyebb szeretettel fordulunk a másik felé. A közös élet során megjelennek a gondok, nézeteltérések, hétköznapok… Néha zavar bennünket a nem működő kommunikáció, esetleg kiteljesedetlennek érezzük magunkat a kapcsolatunkban. A nézeteltéréseket okozhat a gyermeknevelés, a nagyobb családdal való együttélés és a szexuális élettel való elégedettség is. A párterápia segíthet, csak az a feltétele, hogy mindkét partner hajlandó legyen dolgozni a kapcsolaton, és megosszák érzéseiket.

Mi van akkor, ha a partnered még nem áll készen, vagy egyszerűen nem akar még dolgozni a kapcsolaton?

Logikus, hogy két embernek kell megoldania a problémát. De előfordulhat, hogy a másik személy úgy érzi, hogy a párterápia nem a megfelelő megoldás, vagy nem érez annyi problémát. Nincs egyszerű tanács arra vonatkozóan, hogy miként vedd rá a másikat a munkára, és egy esetleges nyomás könnyen eredményezhet további konfliktusokat.

Ha azonban az egyik partnerben megvan az akarat, hogy leküzdje a problémákat és megmentse a kapcsolatot, nincs veszve semmi. Hasznos lehet egy egyéni terápia megkezdése, egy páros foglalkozásokkal is foglalkozó szakértővel való foglalkozás egyeztetése. Hiszen, ahogy mondani szokás, mindig jó saját portánknál kezdeni. Például az élményeid és terápiás tapasztalatod segíthet meggyőzni partnered arról, hogy a párterápia jó döntés a kapcsolatotokban.

A Hedepy minőségi garanciát vállal


Bárhol, bármikor

A kutatások azt mutatják, hogy az online pszichoterápia ugyanolyan hatékony, mint a személyes foglalkozások

Tanulmányok szerint az online pszichoterápia ugyanolyan hatékony, mint a személyes pszichoterápia.1Az online konzultációt a kliensek is praktikusnak tartják.2
  1(Barak, Hen, Boniel-Nissim, & Shapira, 2008)
2(Andrews et al., 2018)
A hívás biztonságos platformon zajlik Bővebben a biztonságról
Nem kell semmit telepíteni, a böngészőből mindent kezelhetsz.
Vegyél részt a konzultáción bárhonnan, ahonnan neked megfelelő!